Άρτια Υλικοτεχνική Υποστήριξη – Σύγχρονος Στόλος – Εξατομικευμένες Παροχές

Your competent partner, for Greece, Cyprus and Bulgaria.


Διεθνείς Οδικές Μεταφορές

Η CONEXTRANS S.A. αποτελεί ένα διεθνές πρακτορείο οδικών μεταφορών, εμπορευμάτων και επαγγελματικών φορτίων, εξαγάγωντάς τα από την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία, προς όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ηπείρου και αντιστρόφως. 

Ως γραφείο διαμεταφορών, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες όλων των κλάδων, αφού συνεργάζεται με αξιόπιστους προμηθευτές και μεταφορικές εταιρείες που καλύπτουν πάσης φύσεως εμπορευματικές αποστολές.

Διαθέτοντας στόλους φορτηγών-οχημάτων όλων των τύπων, εφοδιασμένους με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα τηλεματικής παρακολούθησης, η εταιρεία μας διασφαλίζει αποτελεσματικά την ασφάλεια και την ακέραιη μεταφορά – διαφύλαξη των φορτίων, ασχέτως την τοποθεσία που βρίσκονται.

Πλήρη ή Μερικά Φορτία Ξηρού Τύπου – Συνδυασμένες Μεταφορές

Διατελούμε μεταφορές πλήρους ή μερικού φορτίου, καλύπτοντας, ουσιαστικά, μεμονωμένες αποστολές που καταλαμβάνουν όλο το διαθέσιμο χώρο του φορτηγού ή ένα κομμάτι αυτού, ή/και συνδυαστικά.

Με προγραμματισμένα δρομολόγια, αναλόγως με τις απαιτήσεις του κλάδου σας, λειτουργούμε πάντοτε σε γρήγορους χρόνους και τηρώντας όλους τους κανονισμούς ασφαλείας.

Μεταφορά Φορτίου σε Ελεγχόμενες Θερμοκρασίες

Ακόμα, έχουμε στη διάθεσή μας οχήματα με συστήματα που βοηθούν στη διατήρηση της θερμοκρασίας, όπως ψυγείου/κατάψυξης, εξωτερικού περιβάλλοντος ή θερμοκρασία δωματίου.

Οι θερμοκρασίες που ορίζονται καταγράφονται σε ειδικά συστήματα, ενώ διαφοροποιούνται ανάλογα με το εμπόρευμα που δίνεται προς μεταφορά. Το προσωπικό μας, παράλληλα, βεβαιώνεται για τη διατήρηση των σωστών θερμοκρασιακών συνθηκών, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Ειδικές Μεταφορές

Στην CONEXTRANS S.A. αναλαμβάνουμε την πραγματοποίηση δρομολογίων με φορτία μεγάλου όγκου, διαστάσεων ή και βάρους.

Στις υπηρεσίες μας συγκαταλέγονται οι μεταφορές με οχήματα ανοιχτής πλατφόρμας, για τη διαμετακίνηση οποιουδήποτε τύπου αμαξιού ή μηχανής, όπως ΙΧ επιβατικά ή επαγγελματικά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, σκάφη κ.ά.

parallax background

Αξιοπιστία & Ασφάλεια
στις Διεθνείς Μεταφορές

Επικοινωνήστε με την CONEXTRANS S.A., στη Θεσσαλονίκη, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες.